Ηλεκτρικά Τουρνικέ

Υψηλή Ποιότητα,Ποικιλία,Ασφάλεια,Εγγύηση, Υποστήριξη

Ο έλεγχος εισόδους πεζών και οχημάτων σε προστατευόμενο χώρο επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ηλεκτρικών μηχανισμών, γνωστών ως ηλεκτρικά τουρνικέ. Η εταιρία μας παρέχει τουρνικέ απο την πιο απλή έως την πιο απαιτητική εφαρμογή με βασικό γνώμονα την ποιότητα και λειτουργικότητα του κάθε συστήματος. Παρέχουμε τεράστια ποικιλία από διαφορετικά είδη τουρνικε, κατάλληλα για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, μηχανικά , ηλεκτρικά, αυτόματα και από ατσάλι , στιβαρλο μέταλλο ή γυαλί.

Τα ηλεκτρικά τουρνικέ συνήθως λειτουργούν συνδεδεμένα με συστήματα ελέγχου πρόσβασης ή/και ωρομέτρησης.Όλα τα προσφερόμενα τουρνικέ λειτουργούν σύμφωνα με τους εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας για προστασία από εγκλωβισμό και αυτόματη απελευθέρωση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με άλλα συστήματα Πυρανίχνευσης ή συναγερμού που θα δώσουν εντολή να απεγκλωβίσουν ή να κλειδώσουν τους μηχανισμούς ανάλογα. ..

Ο βασικός στόχος της εταιρείας μας είναι πρώτα απ'όλα να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του πελάτη με πράξεις, εγγυήσεις και όχι με λόγια. Γι αυτό παρέχουμε σε ολους τους πελάτες μας:

Υπηρεσίες πριν την εγκατάσταση (Presales)

-Δωρεάν Επίσκεψη στο σπίτι ή την εταιρεία σας για να αξιολογήσουμε τον χώρο σας..
-Δωρεάν Μελέτη ασφαλείας στον χώρο σας..
-Δωρεάν Αποτύπωση της μελέτης μας σε σχέδια Autocad για νέες οικοδομές που δύναται να μας παρέχουν τις κατόψεις...
 

Οι προσφορές μας είναι πάντα σύμφωνες με τις ανάγκες του πελάτη τεχνικά και οικονομικά, προτείνοντας προαιρετικές και εναλλακτικές λύσεις.

Ο τρόπος για να πείσουμε και τον πιο δύσπιστο πελάτη είναι οι υπηρεσίες που παρέχουμε εντελώς Δωρεάν .

Υπηρεσίες μετά την εγκατάσταση (After sales)

-Δωρεάν Υποστήριξη! για 1 χρόνο με απεριόριστες κλήσεις και επισκέψεις τεχνικών.

-Δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη όλο το 24ωρο όπου και ότι ώρα χρειαστείτε κατεπειγόντως τις συμβουλές μας...
-Δωρεάν Αποτύπωση της εγκατάστασης σε σχέδια Autocad (As Build) για νέες οικοδομές που δύναται να μας παρέχουν τις κατόψεις.