Συστήματα Πυρανίχνευσης

Άμεση Ανίχνευση,Πολλαπλές Εφαρμογές,Εγγύηση,Υποστήριξη

Ένα σύστημα πυρανίχνευσης είναι κομβικό σύστημα ασφαλείας ,έχοντας την δυνατότητα να αποτρέψει την έναρξη μια πυρκαγιάς και τις καταστροφικές συνέπειες της εν τη γενέσει της. Ανιχνεύοντας έγκαιρα την οποιαδήποτε εστία καπνού , φωτιάς ή αερίου έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας για να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες. 'Eχει αποδειχθεί ότι συστήματα αυτού του είδους μειώνουν σημαντικά τις πιθανότητες καταστροφής σε κτιριακές εγκαταστάσεις και τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

Στα συστήματα πυρανίχνευσης περιλαμβάνουμε αναλογικά και σημειακά συστήματα πυρανίχνευσης, συστήματα κατάσβεσης, συστήματα ανίχνευσης μονοξιδίου του άνθρακα (CO) για γκαράζ.

Τα συστήματα Πυρανίχνευσης έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με Συστήματα Συναγερμού ώστε να σταλεί έγκαιρα σήμα στο Κέντρο Λήψης Σημάτων και ταυτόχρονα να εκτελέσει και άλλες ενέργειες όπως ενημέρωση φύλακα, αποστολή emails, ενεργοποίηση κατάσβεσης . Συστήματα πυρανίχνευσης μπορούν να εγκατασταθούν σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, κτίρια γραφείων, βιομηχανίες, χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων κ.λ.π.

Ο βασικός στόχος της εταιρείας μας είναι πρώτα απ'όλα να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του πελάτη με πράξεις, εγγυήσεις και όχι με λόγια. Γι αυτό παρέχουμε σε ολους τους πελάτες μας:


Εταιρείες Συστημάτων Πυρανίχνευσης

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι των παρακάτω εταιρειών:

Δωρεάν παροχές της Εταιρείας μας

Υπηρεσίες πριν την εγκατάσταση (Presales)

-Δωρεάν Επίσκεψη στο σπίτι ή την εταιρεία σας για να αξιολογήσουμε τον χώρο σας..
-Δωρεάν Μελέτη ασφαλείας στον χώρο σας..
-Δωρεάν Αποτύπωση της μελέτης μας σε σχέδια Autocad για νέες οικοδομές που δύναται να μας παρέχουν τις κατόψεις...
 

Ο τρόπος για να πείσουμε και τον πιο δύσπιστο πελάτη είναι οι υπηρεσίες που παρέχουμε εντελώς Δωρεάν .

Υπηρεσίες μετά την εγκατάσταση (After sales)

-Δωρεάν Υποστήριξη! για 1 χρόνο με απεριόριστες κλήσεις και επισκέψεις τεχνικών.

-Δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη όλο το 24ωρο όπου και ότι ώρα χρειαστείτε κατεπειγόντως τις συμβουλές μας...
-Δωρεάν Αποτύπωση της εγκατάστασης σε σχέδια Autocad (As Build) για νέες οικοδομές που δύναται να μας παρέχουν τις κατόψεις.