Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης και Ωρομέτρησης

Έλεγχος, Ασφάλεια, Στατιστικά, Εγκατάσταση,Εγγύηση, Υποστήριξη

Τα συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης και Ωρομέτρησης βοηθούν την κάθε επιχείρηση να ελέγχει την πρόσβαση στις εισόδους της εταιρείας ή των τμημάτων της και να επιτρέπει την είσοδο σε εξουσιοδοτημένα άτομα. Ταυτόχρονα μπορούν να λειτουργούν σαν συστήματα Ωρομέτρησης δίνοντας στοιχεία αυτόματα στα Προγράμματα Μισθοδοσίας και εμφανίζοντας στατιστικά για όλους τους εργαζομενους.

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης και Ωρομέτρησης και μπορεί να προτείνει τα κατάλληλα συστήματα οικονομικά και διαχειριστικά απο μια μικρή επιχείρηση έως έναν μεγάλο όμιλο.

 

Τα Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης και Ωρομέτρησης μπορούν να συνδεθούν με τα συστήματα επιτήρησης και συναγερμού, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας και διασφαλίζοντας στο ακέραιο την είσοδο στον κάθε τομέα.

Ο έλεγχος πρόσβασης μπορεί να γίνει με κάρτα, ομπρελοκ, κωδικό PIN και βιομετρικά στοιχεία όπως δαχτυλικά αποτυπώματα , ανίχνευση του αμφιβληστροειδούς. Ο έλεγχος μέσω των βιομετρικων στοιχείων προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και εξαλείφει τον κίνδυνο των κλεμμένων καρτών πρόσβασης.

 

 

Ο βασικός στόχος της εταιρείας μας είναι πρώτα απ'όλα να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του πελάτη με πράξεις, εγγυήσεις και όχι με λόγια. Γι αυτό παρέχουμε σε ολους τους πελάτες μας:

Υπηρεσίες πριν την εγκατάσταση (Presales)

-Δωρεάν Επίσκεψη στο σπίτι ή την εταιρεία σας για να αξιολογήσουμε τον χώρο σας..
-Δωρεάν Μελέτη ασφαλείας στον χώρο σας..
-Δωρεάν Αποτύπωση της μελέτης μας σε σχέδια Autocad για νέες οικοδομές που δύναται να μας παρέχουν τις κατόψεις...
 

http://www.dnacomputers.in/images/proxity%20card%20access%20control%20system.jpg

 

Οι προσφορές μας είναι πάντα σύμφωνες με τις ανάγκες του πελάτη τεχνικά και οικονομικά, προτείνοντας προαιρετικές και εναλλακτικές λύσεις.

Ο τρόπος για να πείσουμε και τον πιο δύσπιστο πελάτη είναι οι υπηρεσίες που παρέχουμε εντελώς Δωρεάν .

Υπηρεσίες μετά την εγκατάσταση (After sales)

-Δωρεάν Υποστήριξη! για 1 χρόνο με απεριόριστες κλήσεις και επισκέψεις τεχνικών.

-Δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη όλο το 24ωρο όπου και ότι ώρα χρειαστείτε κατεπειγόντως τις συμβουλές μας...
-Δωρεάν Αποτύπωση της εγκατάστασης σε σχέδια Autocad (As Build) για νέες οικοδομές που δύναται να μας παρέχουν τις κατόψεις.


Εταιρείες Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι των παρακάτω εταιρειών: